Ruda Śląska - portal miejski RudaSlaska.com.pl

Fotoreportaże  

Na irlandzką nutę przy Piekaroku!

W niedzielne popołudnie przy Piekaroku odbył się piknik zorganizowany w ramach festiwalu irlandzkiego. Przybyli mieszkańcy mogli skosztować „rudzianina”, chleba wypieczonego w zabytkowym piecu chlebowym z irlandzkimi dodatkami. Wystąpił też zespół ViolinDi z koncertem „Na irlandzką nutę”.

W niedzielne popołudnie przy Piekaroku odbył się piknik zorganizowany w ramach festiwalu irlandzkiego. Przybyli mieszkańcy mogli skosztować „rudzianina”, chleba  wypieczonego w zabytkowym piecu chlebowym z irlandzkimi dodatkami. Wystąpił też zespół ViolinDi z koncertem „Na irlandzką nutę”.
  • W niedzielne popołudnie przy Piekaroku odbył się piknik zorganizowany w ramach festiwalu irlandzkiego. Przybyli mieszkańcy mogli skosztować „rudzianina”, chleba wypieczonego w zabytkowym piecu chlebowym z irlandzkimi dodatkami. Wystąpił też zespół ViolinDi z koncertem „Na irlandzką nutę”.

    Kopiowanie i rozpowszechnianie zdjęć bez zgody autora zabronione.

  • 8 / 59

  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok
  • Piekarok

Komentarze (9)    dodaj komentarz »

  • koneserka Elfryda

    Chlyb z piekaroka jest po prostu wybitny. Od Jakubca uwielbiom tyż chlyb Rudzianin, kery jest zbliżony smakiem do tego z piekaroka, potym Staroślonski wypiekany w piecu kamiennym no i chlyb czosnkowy, fajnie czuć ta knola czosku.

  • Danka

    Tera tyż dobry jest chlyb Barokowy, choby z piekaroka.

  • Ritta

    Smakuwoł mi tyn chlyb, kyjza tyż dobro była. Fajno kapela nom przygrywała.

  • Babcia Cieślakowo

    Biedroń wiedział bo był tam z torebką widziałam osobiście. Mocno osiwiał zaprosili go organizatorzy ? Kręcił się koło Grażyny Dziedzic.

  • Er

    Albo dać ludzią odpowiednio wcześniej znać a nie na ostatni moment

  • Rudzianin.

    Coś tu szwankuje z wydarzeniami w mieście,wydział promocji nie spać.

  • ihy

    Chętnie bym przyszedł z dzieciakami - gdybym tylko o tym wcześniej wiedział :>

  • W porę zorientowana

    Trzeba na bieżąco czytać. ...

    • W porę zorientowana
      2017-05-22 14:54
    • Ocena:
    • odpowiedz
  • Baracuda

    Ten portal o tym informował dwa tygodnie wcześniej.

Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Wydawca portalu nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Dodaj komentarz

Wyrażam zgodę na publikację postu w formie komentarza zgodnie z obowiązującym Regulaminem.

powiadamiaj o odpowiedziach na komentarz.

dodaj mój adres do newslettera.

Więcej informacji na temat przysługujących Państwu praw zawarliśmy w Polityce Prywatności.

Drogi Użytkowniku!

Dokładamy wszelkich starań by korzystanie z naszego serwisu było dla Ciebie komfortowe.

Dlatego staramy się dopasować dostępne w nim treści do Twoich zainteresowań i preferencji. Jest to możliwe dzięki przechowywaniu w Twojej przeglądarce plików cookies oraz przetwarzaniu przez administratora danych osobowych w celach analitycznych i statystycznych.

Przez dalsze korzystanie, bez zmian ustawień w zakresie prywatności, z naszego serwisu wyrażasz zgodę na zapisywanie plików cookies w Twojej przeglądarce.

Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić w przeglądarce ustawienia dotyczące plików cookies, a także uzyskać dodatkowe informacje o zasadach przetwarzania Twoich danych osobowych oraz przysługujących Ci prawach z naszej Polityki Prywatności.

Przejdź do serwisu