Polecam Piekarstwo, Ciastkarstwo Poloczek Krzysztof. Wspieram lokalny biznes i korzystam z usług firm z naszego miasta.
Dodano:
b.wrodarczyk
Chleb jest zawsze tak samo dobry:wypieczony,miekki,z dużymi dziurami.Obie skórki przepyszne!Nie wysycha przez kilka dni.Kiedyś taki chleb piekł pan Kaszny ze Świętochłowic.Dziękuję.Codziennie mam ucztę.
Co byś zmienił w firmie? Nie znam innych wypieków
Dodano:
sławek
Bardzo dobre zdrowe chleby pełnoziarniste
Co byś zmienił w firmie? Dobrze by było by te zdrowe chleby (orkiszowy z kiełkami orkiszowymi i pozostałe, żytni z ziarnami, z ziemniakami itp.) miały datę produkcji czyt. wypieku żeby klient miał pewność, że kupuje świeży chleb a nie kilkudniowy.
Dodano:
magdalena
Firma spisała się na medal, wczoraj zapytałam czy upieką kolocz na dzisiaj i upiekli ❤🌸😀.
Bardzo dzięęękuuuję 💗.
Co byś zmienił w firmie? Nic, obsługa klienta wzorowa 👍😀.
Dodano:
elzbieta skiba
Mieszkam w Unna, (Nordrhein-Westfalen)
W sklepie z PL- produktami nabywam Panstwa chleb (maz iest saksonczykiem i kocha polski chleb;
Mi smakowal ostatnio Panstwa makowiec; jak przed laty w rodzinnym domu. Panstwa wyroby sa "prima"
Co byś zmienił w firmie? Nic
Dodano:
slawek
Prawdziwy,najlepszy chleb na slasku a moze i w polsce.Codziennie go spozywam i wszystkim goraco polecam.
Co byś zmienił w firmie? Aby sie tylko nic nie zmienilo
Dodano:
agata
Chlebek pyszny
Co byś zmienił w firmie? Jedeny minus to bardzo niski chlebek
Dodano:
r.w
Przepyszny chlebek!!!!!Smakuje jak ten z Janasa w Rudzie1 w latach 70 -80
Co byś zmienił w firmie? Wiekszy dostep
Dodano:
mietek
bo pierwszy raz spotkałem firme dla której klient jest najwazniejszy zero sciemy wszystko na poziomie tak jak ma byc
Co byś zmienił w firmie? mysle ze nic moze by wprowadzic desery to juz byla by bomba
Dodano:
Żarłok
Co tu dużo pisać……..ZAJEBISTE pieczywko 😉
Dodano:
januszp
Wasz chleb smakuje dokładnie tak samo, jak chleb, który piekła moja śp Starka z ul. Damrota w Nowym Bytomiu 40 lat temu. Jakieś 30 lat temu wyprowadziłem się z Nowego Bytomia do Nowego Sącza, jednak kiedy tylko mam okazję zjeżdżam z autostrady, żeby kupić kilka bochenków i zamrozić, a potem jedząc "sznita z tłustym" powspominać czasy dzieciństwa.
Co byś zmienił w firmie? zasięg - cudnie by było móc kupować codziennie takie rarytasy w Nowym Sączu
Opinie (23) DODAJ
Polecam Piekarstwo, Ciastkarstwo Poloczek Krzysztof. Wspieram lokalny biznes i korzystam z usług firm z naszego miasta.
Chleb jest zawsze tak samo dobry:wypieczony,miekki,z dużymi dziurami.Obie skórki przepyszne!Nie wysycha przez kilka dni.Kiedyś taki chleb piekł pan Kaszny ze Świętochłowic.Dziękuję.Codziennie mam ucztę.
Co byś zmienił w firmie?
Nie znam innych wypieków
Bardzo dobre zdrowe chleby pełnoziarniste
Co byś zmienił w firmie?
Dobrze by było by te zdrowe chleby (orkiszowy z kiełkami orkiszowymi i pozostałe, żytni z ziarnami, z ziemniakami itp.) miały datę produkcji czyt. wypieku żeby klient miał pewność, że kupuje świeży chleb a nie kilkudniowy.
Firma spisała się na medal, wczoraj zapytałam czy upieką kolocz na dzisiaj i upiekli ❤🌸😀.
Bardzo dzięęękuuuję 💗.
Co byś zmienił w firmie?
Nic, obsługa klienta wzorowa 👍😀.
Mieszkam w Unna, (Nordrhein-Westfalen)
W sklepie z PL- produktami nabywam Panstwa chleb (maz iest saksonczykiem i kocha polski chleb;
Mi smakowal ostatnio Panstwa makowiec; jak przed laty w rodzinnym domu. Panstwa wyroby sa "prima"
Co byś zmienił w firmie?
Nic
Prawdziwy,najlepszy chleb na slasku a moze i w polsce.Codziennie go spozywam i wszystkim goraco polecam.
Co byś zmienił w firmie?
Aby sie tylko nic nie zmienilo
Chlebek pyszny
Co byś zmienił w firmie?
Jedeny minus to bardzo niski chlebek
Przepyszny chlebek!!!!!Smakuje jak ten z Janasa w Rudzie1 w latach 70 -80
Co byś zmienił w firmie?
Wiekszy dostep
bo pierwszy raz spotkałem firme dla której klient jest najwazniejszy zero sciemy wszystko na poziomie tak jak ma byc
Co byś zmienił w firmie?
mysle ze nic moze by wprowadzic desery to juz byla by bomba
Co tu dużo pisać……..ZAJEBISTE pieczywko 😉
Wasz chleb smakuje dokładnie tak samo, jak chleb, który piekła moja śp Starka z ul. Damrota w Nowym Bytomiu 40 lat temu. Jakieś 30 lat temu wyprowadziłem się z Nowego Bytomia do Nowego Sącza, jednak kiedy tylko mam okazję zjeżdżam z autostrady, żeby kupić kilka bochenków i zamrozić, a potem jedząc "sznita z tłustym" powspominać czasy dzieciństwa.
Co byś zmienił w firmie?
zasięg - cudnie by było móc kupować codziennie takie rarytasy w Nowym Sączu
Najlepszy chleb na świecie 🙂